Onze activiteiten

Alle activiteiten georganiseerd door de stichting hebben als doel het Kerkje in stand te houden en tot een bloeiend en bindend middelpunt te maken in Heelsum en omgeving. Op het programma staan openstellingen, exposities, muziek en culturele bijeenkomsten.

Daarnaast worden op het kerkterrein en in-en-om het aangrenzende gebouw ‘De Vosheuvel’ periodiek de zgn. Snuffelmarkten gehouden, waarvan de opbrengst eveneens ten goede komt aan de instandhouding van het Kerkje en het omliggende kerkterrein.

Openingstijden Kerkje in 2022: vanaf 3 april elke zondag van 11.00 tot 15.00 uur en woensdag van 10.00 tot 15.00 uur tot 30 oktober.  Er zijn bij de openstelling vrijwilligers aanwezig voor informatie en rondleiding. Achterin het Kerkje is een permanente klein expositie ingericht over de geschiedenis van het Kerkje en haar inrichting.

Ook kunnen, op aanvraag, rondleidingen worden verzorgd. Neem daarvoor contact met ons op.

Daarnaast zijn er specifieke activiteiten, zie daarvoor onderstaande activiteitenkalender.

Actueel

Snuffelmarkt 24 september

Opendag Kern met Pit
– 8 oktober
– 10:00 – 15:00
Meer informatie

Structureel

Openstelling kerk

Aanleveren goederen Snuffelmarkt

Activiteitenkalender

Muzikaal intermezzo16-10

Aan het einde van de zondagse openstelling komt vanaf 15.00 tot 17.00 uur het klarinettenensemble van de Heelsums Harmonie musiceren. Het klarinettenensemble bestaat uit een

Lees verder ›