Verhuur van onze ruimte

Het schilderachtige Kerkje op de Heuvel dateert uit 1517 en heeft een rijke historie. Het Kerkje is te huur voor uiteenlopende activiteiten. Elke bijeenkomst is maatwerk. We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden om uw wensen af te stemmen.

De mogelijkheden zijn onder meer:

Foto door Rein de Jong

Huwelijksceremonie, zowel burgerlijk als kerkelijk.

Het Kerkje is een officiële trouwlocatie van de gemeente Renkum. De tarieven en algemene informatie over trouwen in Renkum vindt u op de website van de gemeente Renkum (www.renkum.nl).

Contactpersoon:
Bernard van Beek
Tel: 06-53463942
E-mail: b.j.n.van.beek@gmail.com 

Foto door Rein de Jong

Uitvaartceremonie

Naast het Kerkje ligt de begraafplaats Doorwerth-Heelsum. De begraafplaats wordt beheerd door de Stichting Kerkelijke Begraafplaats Doorwerth. 

Contactpersoon:
Bernard van Beek
Tel: 06-53463942
E-mail: b.j.n.van.beek@gmail.com 

Exposities

De beschikbare ruimte in het Kerkje is beperkt. Kleinschalige exposities hebben de voorkeur. Vanwege de monumentale status van het Kerkje is het niet geoorloofd kunstwerken op te hangen aan de muur.

Concerten en muzikale intermezzo's

Het Kerkje leent zich uitstekend voor het organiseren van muzikale uitvoeringen vanwege de goede akoestiek en de sfeervolle inrichting. Er is voldoende ruimte rond de preekstoel voor het opstellen van instrumenten en muzikanten.

Foto door Rein de Jong

Lezingen

Toehoorders hebben vanaf alle zitplekken in het Kerkje een goed zicht op de spreker(s). Sprekers kunnen zowel plaatsnemen op de kansel als achter het katheder.

Rondleidingen

Het Kerkje kent veel mooie en historische elementen. Zo zijn te noemen de grafkelder, de glas-in-lood-ramen en het Van Rossum-orgel. Een groep enthousiaste vrijwilligers is gastheer/ gastvrouw en maakt u graag deelgenoot van de vele wetenswaardigheden en bezienswaardigheden.