Snuffelmarkt | 26 augustus

poster snuffelmarkt augustus 2023

Zaterdag 26 augustus van 10:00 t/m 14:00 uur in en rond de Vosheuvel en De Steen (nabij het Kerkje op de Heuvel). Een wisselend aanbod, met onder andere:

Expositie schilderijen | september

poster expositie september 2023

De maand september staat in deze regio altijd in het teken van het Airborne gebeuren. Naast foto’s van het door oorlogsgeweld geteisterde Kerkje, zijn er schilderijen te zien van Ineke Maassen van den Brink uit Oosterbeek. Enkele olieverfschilderijen van haar hand hebben alles te maken met de Slag om Arnhem. De schilderijen expositie en foto’s zijn […]

Open Monumentenweekend | 9 & 10 september

poster open monumenten dagen 2023

In het weekend van 9 en 10 september doen wij mee aan het Open Monumentenweekend. Daar waar we de twee voorgaande jaren het enige monument waren wordt dit nu breder opgepakt. Twee van onze bestuursleden participeren in de werkgroep Open Monumentenweekend, welke onderdeel uitmaakt van het Platform Erfgoed Renkum (PER). Het thema voor dit jaar is […]

Doedelzak | 17 september

Poster doeodelzak september 2023

Op de dag van de Airborne herdenking zelf, zondag 17 september, is doedelzakspeler Peter ten Dijke gedurende de openingstijden van het Kerkje aanwezig. Met regelmaat zullen de indringende klanken van het muziekinstrument in het Kerkje en over de Heuvel klinken. Bijzonder en het past volledig in de sfeer van deze dag. De optredens zijn verdeeld tussen 11:00 en15:00.

Snuffelmarkt | 30 september

poster snuffelmarkt september 2023

Zaterdag 30 september van 10:00 t/m 14:00 uur in en rond de Vosheuvel en De Steen (nabij het Kerkje op de Heuvel). Een wisselend aanbod, met onder andere:

Orgelconcert | 1 oktober

Poster Orgel Concert 1 oktober

Zondag 1 oktober is er weer een orgel concert in het Kerkje. Harry de Vries bespeelt het Orgel en Frans Bik is te horen op trompet. Vanaf 15:00 uur zijn de eerste klanken te horen.

Zippless

Wat krijg je als een voedselbeveiliger, balletjuf, stemspecialist, theaterschoolhouder, een arts kinderpsychiatrie en een landschapsdeskundige bij elkaar gooit in een kleine zang-put? Zo verschillend als ze kunnen zijn, zo samen kunnen ze muzikaal hun weg vinden. Geen ritsen nodig, geen lasdraad of kruissteek; Zippless vindt zijn weg door simpelweg de liefde voor vocale muziek. De […]

Snuffelmarkt

poster Snuffelmarkt 25 maart

Zaterdag 25 maart van 10:00 t/m 14:00 uur in en rond de Vosheuvel en De Steen (nabij het Kerkje op de Heuvel). Een wisselend aanbod, met onder andere:

Orthodox Pasen met Zarjanka

Poster Zarjanka - 2 april 2023

Zondag 2 april zingt voor Zarjanka in het Kerkje op de Heuvel. Aanvang om 15:00 uur. U bent van harte welkom!

Snuffelmarkt

poster Snuffelmarkt 29 april

Zaterdag 29 april van 10:00 t/m 14:00 uur in en rond de Vosheuvel en De Steen (nabij het Kerkje op de Heuvel). Een wisselend aanbod, met onder andere: