Zippless

Wat krijg je als een voedselbeveiliger, balletjuf, stemspecialist, theaterschoolhouder, een arts kinderpsychiatrie en een landschapsdeskundige bij elkaar gooit in een kleine zang-put?

Zo verschillend als ze kunnen zijn, zo samen kunnen ze muzikaal hun weg vinden. Geen ritsen nodig, geen lasdraad of kruissteek; Zippless vindt zijn weg door simpelweg de liefde voor vocale muziek.

De drie dames en drie heren zingen a capella liedjes, die zij ‘gaaf’ vinden, heerlijk om te zingen, mooi om naar te luisteren. In het geheel niet gehinderd door enige plichtmatigheid van aangepast repertoire om het publiek te bedienen. Maar volledig geïnspireerd door prachtige arrangementen en elkaars inbreng. Of het nu Simon & Garfunkel is, of David Bowie, een concertje van Zippless is een ritsloos reisje door de jazz en popmuziek. Kris kras door a capella land, met enthousiasme, passie en warmte gebracht.

Komt u mee op dit tripje?

Voor u zingt:

In het voorprogramma twee bewijzen van het feit dat de Zippless leden deze ‘joy of singing’ niet alleen voor zichzelf houden.

De dames van de Vocal Group Wageningen komen gezellig langs in het kerkje. Dit hechte groepje zingt al jaren recreatief met elkaar. Hun grote kracht zit dan ook in de verbinding, die ze met elkaar voelen en die ze delen met hun luisterend publiek. Een mooi voorbeeld van Zing Je Blij! Er zijn een paar mooie liedjes uitgekozen; perfect om deze vocale middag in te luiden.
Voor een enthousiast gezongen stukje close-harmony bent u bij mannenkoor Nèj Hèjs aan het goede adres. De “Heren uit Heijen” zingen al bijna tien jaar met groot plezier een repertoire van “swing tot sweet”. Hoewel de heren jong van hart zijn draagt een zekere hang naar nostalgie bij aan de gezellige, positieve indruk: Feest der herkenning! Samen met hun dirigent Steven Gerrits staan ze garant voor een fijne muzikale beleving.

De toegang voor deze gezellige middag is geheel gratis, het gulle applaus niet meegerekend.
Een vrijwillige bijdrage voor het kerkje en de onkosten van de artiesten wordt enorm gewaardeerd. Er zal een collectebus geplaatst worden voor dit doeleinde.

Inloop vanaf 14.00 uur
Start concert: 14.30 uur
Einde concert: ca. 16.15 uur
In het midden een pauze, koffie en thee aanwezig.