Kerstprogramma 2023

Vorig jaar werd voor het eerst invulling gegeven aan de openstelling van het Kerkje in deze tijd van het jaar. Het werd een groot succes en niet verwonderlijk dat we dit jaar op herhaling gaan.

Er wordt u een mooi programma geboden in een Kerkje in kerstsfeer. Zowel buiten als binnen is het sfeervol versierd en als de lichtjes op de buiten trap zijn aangestoken is het een feeëriek gezicht. Binnen is het behaaglijk warm en ervaar je het Kerkje op een wel heel bijzonder wijze. Dat kan op verschillende manieren. Om er gewoon te zijn, te luisteren naar de muzikale intermezzo’s, de expositie van een aantal kerststalletjes te bekijken of van een gastheer / gastvrouw de geschiedenis en de bezienswaardigheden te horen.

Beheer en exploitatie
Het beheer en de exploitatie van het Kerkje en haar omgeving valt onder de stichting Kerkje op de Heuvel te Heelsum. Het belangrijkste doel van de stichting is het bevorderen van het behouden de instandhouding van het Kerkje. Dat daar geld mee gemoeid is spreekt voor zich. Op verschillende manieren worden inkomsten gegenereerd. Een daarvan is het worden van vriend.

Vriend van het Kerkje
Als stichting proberen wij zoveel mogelijk vrienden aan ons te binden. Nog geen vriend? Voor een bedrag van minimaal € 25,– kunt u dit worden en helpt u mee de doelstelling van de stichting te realiseren. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘vrienden van‘.